1   - следећа страна 

ПРОВЕРА ЛИСТЕ ЖЕЉА

 У недељу, 5. јула следи провера листе жеља и исправка уколико постоји нека грешка. Aко ученик нема 50 бодова, а има жељу за неким четворогодишњем профилу, као и услучају да ученик има жељу за специјализованим одељењима а нема испуњене додатне услове, у тој рубрици ће стајати ознака "без бодова", што значи да ученик не може уписати дати профил, односно да ће му софтвер за расподелу прескочити ту жељу, када и ако до ње дође.

 

  

http://www.upis.mpn.gov.rs/Cir/Pocetna

 
 


УЧЕНИК ГЕНЕРАЦИЈЕ

На основу Правилника о похваљивању и награђивању, Члан 22, Наставничког веће ОШ „Војвода Радомир Путник“ доноси

 

ОДЛУКУ

по којој је Ученик генерације у школској 2019/20. години

СОФИЈА СПАХИЋ, 8/2

 

                                         “СПОРТИСТА ГЕНЕРАЦИЈЕ” – Хелена Оцокољић, 8/3

 

 

ЧЕСТИТАМО !!!

 
Обавештење о упису првака и заказивању тестирања

 

Поштовани родитељи,

 

 У складу са дописом Министарства просвете, науке и технолошког развоја обавештавамо Вас о новој процедури уписа деце у први разред за школску 2020/2021.годину, као и начину заказивања термина тестирања. Родитељима деце која су статала за упис у први разред школске 2020/21. године, од 1.4.2020. год, било је омогућено да електронским путем искажу интересовање за школу.

 

 Приоритет приликом уписа због техничких, просторних и кадровских капацитета имају деца која територијално гравитирају ка школи а затим оно који су у законском року (до 1. фебруара) предали молбе зе упис у први разред. Из горе наведеног, молимо вас за разумевање.

 

 Да бисте електронским путем заказали термин за упис, од 28. маја на Порталу еУправа биће омогућена услуга електронског заказивања термина за упис и тестирање детета у ОШ. Услуга ће бити доступна од 28. маја до 10. јула 2020. године, за термине уписа од 1. јуна до 20. јула. Упис ученика у први разред, а у складу са заказаним терминима, у школи се обавља у периоду од 1.6. до 20.7.2020. године. Након уписа у школу, психолог/педагог ће обавити тестирање истог дана. 

 

 Ове године није потребно да приликом уписа доносите извод из матичне књиге рођених, уверење о похађању предшколског програма, доказ о лекарском прегледу детета и потврду пребивалишта, јер ће сви подаци бити прибављени по службеној дужности електронским путем. Изузетак је само лекарско уверење, које морате да понесете са собом уколико сте преглед обавили пре 16. марта 2020. године или уколико сте преглед обавили код приватног лекара без обзира на датум.

 

Обављен лекарски преглед је предуслов да се дете упише у први разред. Стога Вас молимо да приступите услузи заказивања термина за упис и тестирање само ако сте већ обавили лекарски преглед детета или сте сигурни да ћете обавити преглед до термина који сте изабрали за упис.

 

 

  Управа школе

https://zuov.gov.rs/elektronsko-zakazivanje-za-upis-i-testiranje-prvaka-pocinje-od-28-maja/


"МИСЛИША" - награде и похвале

 Резултати на такмичењу "Мислиша 2020" (награде и похвале):

 

ПРВИ РАЗРЕД

 

Ловрић Страхиња -  I награда

Радошевић Уна - II награда

Локас Реља -  II награда

Комазец Душан  - III награда

Вујко Лука  - III награда

Буљевац Филип - III награда

Чворовић Милан - III награда

Станишић Петра -  похвала

Пекез Васил -  похвала

Бабић Лука -  похвала

Чоловић Тилија - похвала

Мићовић Максим  - похвала

 

ДРУГИ РАЗРЕД

 

Чолић Ања  - II награда

Јеринић Мања  - III награда

Вучинић Вукашин  - III награда

Пауновић Михајло  - III награда

Савић Михаило - похвала

Думнић Матија - похвала

Лавадиновић Лука -  похвала

 

ТРЕЋИ РАЗРЕД

 

Пекез Страхиња- I награда 

Грбић Зоја - II награда

Ђурић Матеа - III награда

 

ЧЕТВРТИ РАЗРЕД

 

Безаревић Доротеја  - I награда 

Филипов Немања -  похвала

 

 ЧЕСТИТАМО СВИМ УЧЕНИЦИМА КОЈИ СУ ОСВОЈИЛИ НАГРАДЕ И ПОХВАЛЕ, АЛИ И УЧЕНИИЦИМА КОЈИ СУ УЧЕСТВОВАЛИ НА ТАКМИЧЕЊУ "МИСЛИША" !!!

 

Предлажемо да за време летњег распуста, поред игре и одмора, вежбате логичко мишљење и закључивање, по угледу на поменуто такмичење. У томе вам могу помоћи и следећи линкови: 

 

 Ревијално математичко такмичење

 "Кенгур без граница"

Сајт др. Војислава Андрића

Милан Шарић - "Најлепши логички задаци"

http://arhimedes.rs/MISLISA_c.htm


1   - следећа страна