1   - следећа страна 

ПРОЛЕЋНИ КАРНЕВАЛ

Позивамо Вас да уживате у чарима нашег карневала који смо припремили поводом Дана наше школе. Карневал се одржава у петак, 20.4.2018. год. у дворишту наше школе од 12 до 14 часова.

 

 

Ученици, наставници, колектив и

директор ОШ „Војвода Радомир Путник“УПИС У ПРВИ РАЗРЕД

УПИС У ПРВИ РАЗРЕД!

ПОШТОВАНИ РОДИТЕЉИ

 

       Обавештавамо  Вас да ће се упис деце у први разред основне школе, за школску 2018/2019. годину обавити у времену од  2. априла до 31. маја 2018. године.

У први разред се уписују деца рођена од  1.03.2011. до 28.2.2012.године. Упис се обавља код секретара школе, од 8,00 до 14,00 часова. Приликом уписа  секретар заказује тестирање детета код ПП службе.

 

 За упис је потребно доставити следећа документа:

 

-          Извод из матичне књиге рођених ;

-          Потврдa о здравственом стању детета;

-          Уверење о завршеном припремном предшколском програму;

-          Пријавa адресе становања.   

 

ОБЛИЦИ НАСТАВЕ У ШКОЛИ

 

ЦЕЛОДНЕВНА НАСТАВА ( 8 -16 h, дежурство учитеља до 16:50 h).

-          Настава се изводи од 8-15h  (садржи редовне часове, часове самосталног рада, слободно време – ручак и игру).

 

КЛАСИЧНА НАСТАВА – настава се изводи у две смене које се недељно мењају ( почиње од 8:00 h или од 13:20 h).

  
Одлагање Отворених врата

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

С обзиром да у радној недељи од 16. до 20. априла морају бити одржане седнице: Наставничког већа, Савета родитеља и Школског одбора, а у истој недељи обележавамо и  Дан школе, отворена врата предвиђена за 18. и 19. април се одлажу за 25. и 26. април. Родитељски састанци ће бити одржани од 23. до 27. априла.

 

 

    Директор школе

  Радослава МраовићШколска приредба поводом Франкофоније

Ученици ОШ "Војвода Радомир Путник"  су 30.03.2018. године у 13:15, како они то воле да кажу, "правили Франкофонију".

Тим поводом организовано је финале квиза "Les questions pour les Champions".

Ученици су на редовним часовима француског језика прошли квалификацие за квиз, а у оквиру јавног часа француског језика су се такмичили финалисти. Квиз је организован на три нивоа. Први ниво је био намењен петацима и та етапа квиза је названа "Je parle français et toi?". Она је обухватала четири игре: Chasez l'intrus, Continuez la suite, Dites le contraire et Les questions pour les champions. Други ниво је намењен ученицима шестог разреда и та етапа је названа: "Ah, les fêtes!". Она је такође обухватала четири игре чија питања су се односила на празнике и обичаје у Француској. Трећи ниво је био намењен седмацима и назван је  "Vive la Révolution". Ученици су одговарали на питања из области Француске револуције, историје и симбола Француске, а питања су била груписана у четири игре.

Квиз је у потпуности на француском, ђаци су показали знање, тимски рад и сналажљивост. Такмичење је било узбудљиво и јако напето. На крају квиза додељене су медаље, које су ученици правили на часовима ликовног.

У реализацији квиза учествовали су франкофони наставници: наставник француског Надежда Џогаз, наставник историје Мија Пајантић и наставник математике Татјана Малиџа.
Аутор и организатор квиза је наставник француског Тања Гњидић.Донација Панчићевих оморика

У оквиру друштвено одговорне кампање компаније Nelt Co, под називом "Здраво се покрени", наша школа је добила три саднице Панчићеве оморике.
1   - следећа страна