1   - следећа страна 

Продужен распуст!

На основу препоруке Владе Републике Србије зимски распуст је продужен за недељу дана. Први радни дан после распуста је понедељак 25. фебруар 2019. године.

 

Управа школеМали дневник- 4/4

Ученици одељења 4/4 су крајем првог полугодишта учествовали у Малом дневнику Радио телевизије Србије. Том приликом су причали о томе шта знају о Војводи Радомиру Путнику.

Емисију можете погледати на следећем ЛИНКУ.

https://www.youtube.com/watch?v=18FXkR5oNEg


Послати пакетићи

У последњој недељи децембра опремљени су пакетићи које су ученици сакупили током хуманитарне акције "Један пакетић-много љубави". Пакетиће добијају деца на болничком лечењу у Специјалној болници за церебралну парализу и развојну неурологију у Сокобањској улици и КБЦ "Др. Драгиша Мишовић". Пакетићи и гардероба послати су и до малишана у Прихватилишту за децу и омладину у Булевару ослобођења 219.

ХВАЛА СВИМ УЧЕНИЦИМА И РОДИТЕЉИМА КОЈИ СУ УЧЕСТВОВАЛИ У АКЦИЈИ!!!

 Прослава школске славе

Дана 27. јануара, 2019. године, ученици, наставници и гости су заједно прославили школску славу.
Славски колач је уз помоћ ученика направила наставница биологије - Јадранка Стојковић.
Уприличена је приредба у чијем су стварању и постављању учествовале наставнице српског језика Милица Николић, Драгана Бобић и наставница музичке културе, Лепа Петковић. У приредби су учествовали ученици старијих разреда, који су се истакли својим глумачким и певачким умећем. 


ОДРЖАН НОВОГОДИШЊИ БАЗАР

У петак, 21.12.2018. године, одржан jе Новогодишњи базар. Сви посетиоци су ужували у новогодишњој чаролији коју су приредили ученици са својим учитељима и наставницима. Ученици ни су продавали су рукотворине, украсе , честитке и сл.  родитељима, бакама, декама који су дошли да их подрже у овој традиционалној акцији. 1   - следећа страна