1   - следећа страна 

Најраспеванија одељењска заједница - 4/3

На општинском такмичњу за најраспеванију одељењску заједницу, одржаном 13.2.2018. године, одељење 4/3  је освојило II место.
Ученике су припремали наставница музичке културе-Лепа Петковић и учитељица- Татјана Брлетић.

 

 

Ч Е С Т И Т А М О!Распуст у Пионирском граду

Током школском распуста, ученици наше школе су учествовали у бесплатном дечијем зимском кампу у СРЦ "Пионирски град". За ученике је организован "МУЛТИРЕКРЕА СПОРТ" који обхвата различите радионице - фудбалске, коретктивну гимнастику, фитнес, борилачки спорт, радионица друштвених игара, музичка радионица.....

Наши ученици су 7,8. и 9. фебруара ишли у пратњи учитељице Радмиле Ковачевић.

http://www.pionirskigrad.org.rs/cir/kampovi/zimski-dnevni-kamp/


Прослава Светог Саве

27.1.2018. године обележили смо Дан Светог Саве. Ученици од 1. до 8. разреда са својим наставницима припремили су програм пригодан за ову свечаност. Учествовали су: хор, драмска секција и ученици који су на часовима веронауке направили избор песама и духовне музике, којом су се представили публици.


Посета Етнографском музеју

Ученици другог разерда су обишли Етнографски музеј. У музеју су имали очигледну наставу, уз корелацију предмета Свет око нас и Народне традиције и то на тему "Некад и сад". Посета је била едукативна а исто тако и забавна, занимљива за ученике. 


Било је и занимљивих дечјих одговора на питања кустоса:

 

- Сито је нешто у шта ставиш и помераш да испадне ситно,а остане крупно.

- Место у средишту просторије где је горела ватра - Не знам како се зове,али знам да су око њега седели људи и причали ноћу приче.

 

http://etnografskimuzej.rs/


Послати пакетићи које су ученици прикупили

У последњој недељи децембра опремљени су пакетићи које су ученици сакупили током хуманитарне акције "Један пакетић-много љубави". Пакетиће добијају деца на болничком лечењу у Специјалној болници за церебралну парализу и развојну неурологију у Сокобањској улици и КБЦ "Др. Драгиша Мишовић". Пакетићи и гардероба послати су и до малишана у Прихватилишту за децу и омладину у Булевару ослобођења 219.

ХВАЛА СВИМ УЧЕНИЦИМА И РОДИТЕЉИМА КОЈИ СУ УЧЕСТВОВАЛИ У АКЦИЈИ!!!


1   - следећа страна