Обавештење о пријему ученика првог и петог разреда

 

Драги родитељи,

Са великим задовољством Вас обавештавамо да ће пријем  првака бити одржан 31.8.2020. године, у фискултурној сали,  према следећој сатници:

1/1 – у 16,00 часова
1/2 – у 17,00 часова
1/3 -  у 18,00 часова

Спискови ученика по одељењима ће бити истакнути на вратима школе у петак, 28.8.2020. године у 14 часова.

Планирано је да у назначеном термину у школу долазе ученици са родитељима. Наглашавамо да је у циљу поштовања важећих епидемиолошких мера, предвиђено  да само родитељи ученика присуствују пријему. Родитеље и ученике ће дочекати учитељи првог разреда у предвиђеним терминима. Након пријема и кратког упознавања са својом учитељицом, ученици напуштају школу, а један родитељ остаје на родитељском састанку.

Очекујемо да ћете поштовати прописане мере и предвиђен протокол током пријема. Потрудићемо се да без обзира на тренутне измењене околности у којима радимо,  нашим ђацима првацима ово буде дан који ће памтити као прву од многих  лепих  успомена  из школе и важан дан у њиховом одрастању.

 

Родитељски састанци за родитеље ученика петог разреда биће одржани 31.8.2020. године у трпезарији школе према следећој сатници:

5/1- у 15,45 часова

5/2- у 16,45 часова

5/3- у 17,45 часова

Наглашавамо да је у циљу поштовања важећих епидемиолошких мера, предвиђено  да само један родитељ ученика присуствује родитељском састанку.

Верујемо да ће наши будући петаци без обзира на тренутне околности,  и у наредном циклусу образовања бити успешни и креативнни као и до сада!

Напомињемо да је обавезно ношење маски за родитеље, децу као и за запослене у школи.